Gokken in de Australian Open

De Australian Open is op zich al vaak zenuwslopend, maar je kan het nog spannender maken door een gokje te wagen en een weddenschap af te sluiten. Met een beetje kennis en een waardige strategie kan je er als gokker zelfs nog een aardig centje aan verdienen.

Welke gokmogelijkheden zijn er verbonden aan de Australian Open?

Zoals bij voetbal, is ook tennis een zeer populaire sport in de gokwereld. Vele van de gokkers kennen de sport door en door en deze kennis is uiteraard altijd mooi meegenomen en misschien ook wel de beste, maar ook wie het tennis en de spelers niet op de voet volgt, kan gokken op tennis. Het is niet zo dat tennis een ingewikkeld spel is. Toch is het aangeraden om jezelf minimaal te verdiepen in de tenniswereld en geen willekeurige gok te wagen. Het wedden op tennis biedt zeer veel mogelijkheden en een strategie opbouwen, is wat je uiteindelijk zal belonen. Geen enkele sport heeft zoveel inzetmogelijkheden als tennis. Je kan inzetten op de uitkomst, maar je kan ook een gokje wagen op de ruststanden of het resultaat tussen de sets door en oneindig veel andere manieren die worden aangeboden. Wat zeker moet vermeld worden zijn de live weddenschappen, die ondertussen blijven groeien in populariteit. En wat deze manier van wedden zo leuk maakt is dat elk punt in de wedstrijd een gok waard is.

Welke strategie te gebruiken?

Er zijn een aantal factoren die je het beste eerst kan overwegen alvorens geld in te zetten. Hoe gok je op de meest waardevolle speler? Het antwoord is: strategie. Strategie is een goede speler, met andere woorden kampioenen en dus de grote kanshebbers om een wedstrijd te winnen, herkennen.

Helaas kan er zelfs verloren worden met de beste kennis en een juiste strategie. Niks is voorspelbaar, maar hieronder vind je een opsomming van enkele factoren die belangrijk kunnen zijn in het bepalen wie de wedstrijd kan winnen.

  • De motivatie van de speler (een goede speler is gefocust op winnen)
  • De fysieke toestand van de speler (had de speler recent blessures, voldoende training)
  • De condities (gras of hardcourt)
  • Het weer (voornamelijk de temperatuur)
  • Linkshandige spelers (deze spelers kunnen verrassend uit de hoek komen)
  • Eerdere wedstrijden

Misschien een weddenschap onder vrienden?

Heel wat vrienden spelen samen met de Lotto of Euromillions. Maar niks is spannender dan een sportwedstrijd bekijken samen met een aantal vrienden en daarbij een gokje wagen. Het te winnen bedrag zal nooit zo extreem hoog zijn dan bijvoorbeeld bij Euromillions maar gezamenlijke kennis is meer waard. Zonder twijfel heeft een van jullie vrienden (of misschien meerdere) enige tenniservaring of kennis van de huidige topspelers waardoor jullie winkansen bij een weddenschap op tennis vergroten.