Online Slotmachines met als thema ‘tennis’

Doen of laten

Hoe goed kan een gokkast met als thema ‘tennis’ echt zijn? Vele spelers stellen zich, net als ons, wellicht dezelfde vraag. Welnu, om het antwoord te vinden, trokken we onze tennisschoenen aan en namen we de sprong naar de tennis courts!

Zelfs al zeggen we ‘doen’, vermoedelijk blijf je je twijfels over slotmachines met als thema ‘tennis’ hebben, maar wij denken dat onze korte review minstens een deel van je angst zal wegnemen want slotmachines met als thema ‘tennis’ zijn wel degelijk goede machines met heel mooie winkansen die niet alleen weggelegd zijn voor tennisliefhebbers. U kunt tennissen slots op Rizk casino. Dit alles samengevoegd met een zeer goede audio plaatst slotmachines met als thema ‘tennis’ ongetwijfeld onder de categorie van ‘winners’.

Wees een getuige van de sportgeschiedenis met de online slot Center Court

Bereid je voor om vandaag getuige te zijn van een stukje sportgeschiedenis wanneer het eerste Grand Slam-toernooi wordt geopend in Australië. Wie zal zegevieren? Wie vangt bot? Wie zal hun hart, ziel, zweet en tranen geven aan de brullende menigte? Elke uitdager is een bewezen kampioen op de baan, oog in oog met hun tegenstander, en een juichend land achter zich. Ook jij kan een All Slots kampioen worden door de Centre Court Online Slot te spelen! Proef de spanning en maak gebruik van je vaardigheden op Instant Play, Download of Mobile. Win tot 18 gratis spins met een potentiële 5x multiplier, gok opties die jouw winkansen niet verdubbelen maar vervierdubbelen of je gewoon een score geven van maximaal 450.000 munten! Center Court werd uitgebracht door Microgaming in 2009 en staat nog steeds hoog gerangschikt in de lijst van beste slot met als thema ‘tennis’.

Waan jezelf een ster met de online slot Tennis Star

Tennis Stars is een 5 rollen slot met 20 winlijnen van Playtech (gelanceerd in 2013). De symbolen zijn onder andere tennissers, tennis schoenen en tennisballen. Een gokfunctie (raden of een kaart rood of zwart is) stelt spelers in staat om hun winst te verdubbelen of alles te verliezen. Tevens heeft deze slot een gratis spin functie die gestart wordt als Wild symbolen verschijnen op de rollen 2,3 en 4. Hierbij win je 15 gratis spins en worden tijdens deze ronde alle winsten verdrievoudigd en kan je nog meer gratis spins winnen. Ons oordeel is vrij kort: de Tennis star slot is een leuke, spannende en frisse gokkast, die ons voor een moment liet proeven van het sterrenleven van een topspeler!